mandag den 25. juni 2012

Mig og damer

Altså dem jeg tegner.

Dem har jeg det ikke så god med. Nærmest dårligt. Jeg kan ikke finde ud af  at tegne dem. De kommer altid til at ligne mænd med små hager og langt hår. Men det forhindre mig ikke i at prøve. For jeg vil gerne lære det. Jeg behøver ikke være sådan rigtig god til det. Bare sådan at jeg ikke selv griner af mine tegninger.

Igen er min datter min inspiration. Hun sidder altid og tegner prinsesser og der går fandeme ikke lang tid før hun overhaler mig. Jeg ville have det bedre med at min datter syntes jeg var god til at tegne et par år endnu. Men heldigvis har så en søn på 10 måneder som jeg stadig kan imponere.

Så kan jeg vist ikke trække tiden mere ud. Her er hun så. Min kvindelige superhelt: Miss Diamond!

Det er mig hun siger 'fuck' til

søndag den 10. juni 2012

Tak Carla!

Det er desværre mindre og mindre jeg sætter mig ned og tegner. Jeg er ikke god til at tegne men jeg kan alligevel godt lide det.

Men i dag spurgte min datter om jeg ikke gerne ville sidde og tegne med hende. Og det ville jeg gerne. Som alle andre fædre synes jeg at min datter er den bedste 4-årige i verden til at tegne og hun gør det bestemt ikke nemt for andre fædre at modbevise.

Hun tegnede 2 tegninger mens vi sad der. En med en prinsesse, en hest og en karet og en med Batman. Godt nok var det mig der havde bedt om en Batman-tegning men hun var ikke i tvivl om hvordan han ser ud. Så hun er en pige men hun er også min pige.

Her tegningerne/beviserne:


Bevismateriale A

Bevismateriale B(atman)

Og nu jeg blev tvunget af min datter (og min dårlige samvittighed) skulle jeg jo finde på noget at tegne. Så jeg tænkte at jeg ville tegne en af de andre figurer fra "Velkommen til København" i den nye uniform jeg havde designet. Det blev Force, min series Batman (for sådan en skal alle serier have). Han hed oprindeligt Pain men det var før jeg opdagede at 2/3 af alle mine superhelte hed noget med "P".

Resultatet er blevet helt okay, hvis jeg selv skal sige det
Nu med frækt lille overskæg


søndag den 3. juni 2012

Fuck jer overspringshandlinger

Sådan!

Nu fik jeg endelig skrevet det manuskript færdigt. Helt teknisk kan jeg sige at dokumentet blev oprettet 18. ‎marts ‎2011, ‏‎12:34:47 ifølge Windows. Altså over et år om at skrive 9 sider. For mange vil det nok føles som lidt af et antiklimaks, men for mig føltes det sådan her:

bare med mere tøj og meget færre muskler
Grunden er nok også at jeg ikke har skrevet noget færdigt i i hvert fald 5 år. Så da jeg satte det sidste punktum var det også en meget mærkelig fornemmelse. Faktisk troede jeg til tider at det aldrig ville blive færdigt. Ja, nu skal jeg ikke blive totalt tudefjæs, men jeg har ikke altid den store tiltro til mine evner til at færdiggøre noget som helst.

Så nu er det sendt ud til par stykker og håber på at der kommet noget konstruktiv kritik tilbage, så jeg kan lave de sidste og endelige rettelser.

Og hvad så nu? Jeg ved det ikke. Nu har jeg ligesom gjort mit. Min lillebror er igang med at læse til eksamen (altid den lorte skole kommer i vejen for mine drømme) så ham skal jeg nok ikke regne med at se noget fra foreløbigt.

Så jeg må vel bare i gang med at planlægge det næste kapitel og tegne en masse grimme kruseduller. Så indtil der kommer noget mere konkret bliver den her blog nok bare et hvilested for alle de ting jeg finder på mens jeg venter på tingene begynder at tage fart.

Jeg efterlader jer med denne moderne udtryksform: