søndag den 10. juni 2012

Tak Carla!

Det er desværre mindre og mindre jeg sætter mig ned og tegner. Jeg er ikke god til at tegne men jeg kan alligevel godt lide det.

Men i dag spurgte min datter om jeg ikke gerne ville sidde og tegne med hende. Og det ville jeg gerne. Som alle andre fædre synes jeg at min datter er den bedste 4-årige i verden til at tegne og hun gør det bestemt ikke nemt for andre fædre at modbevise.

Hun tegnede 2 tegninger mens vi sad der. En med en prinsesse, en hest og en karet og en med Batman. Godt nok var det mig der havde bedt om en Batman-tegning men hun var ikke i tvivl om hvordan han ser ud. Så hun er en pige men hun er også min pige.

Her tegningerne/beviserne:


Bevismateriale A

Bevismateriale B(atman)

Og nu jeg blev tvunget af min datter (og min dårlige samvittighed) skulle jeg jo finde på noget at tegne. Så jeg tænkte at jeg ville tegne en af de andre figurer fra "Velkommen til København" i den nye uniform jeg havde designet. Det blev Force, min series Batman (for sådan en skal alle serier have). Han hed oprindeligt Pain men det var før jeg opdagede at 2/3 af alle mine superhelte hed noget med "P".

Resultatet er blevet helt okay, hvis jeg selv skal sige det
Nu med frækt lille overskæg