onsdag den 13. februar 2013

Nye tider

Nu har jeg endelig (ikke permanent) droppet at skrive tegneserien. Hvis man ikke kan tegne den selv eller har en tegner der har tiden til at holde projektet i live, kan det simpelthen ikke betale sig. Det skal dog siges at det er stadig øverst på ønskesedlen, men jeg må pakke den drøm væk lige nu - og finde en anden frem.

For så skriver jeg squ bare en bog istedet.

Ja, jeg har beslutter mig for at skrive tegneserien om til en bog. Så det er stadig tegneserien men nu er den bare ord og ikke så mange billeder. Jeg var nødt til at skrive et eller andet der kunne blive et færdigt produkt. Og jeg havde som ung mand en drøm om at skrive en bog og kom også igang med en (der er også rester af den originale bog i denne nye tegneserie/bog hybrid).

Og fordi jeg har brugt så mange år på at bygge handlinger og plot op og revet dem i stykker igen gad jeg ikke det mere. Så nu skriver jeg bare. Jeg har 10 års research i hovedet så jeg regner med at der dukker nye ideer op i takt med at gamle bliver brugt op.

Jeg var fornyligt i kælderen og kigge på nogle af de noter der lå opmagasineret dernede. Og hold kæft hvor har jeg skrevet meget. Sider og atter sider fyldt med alle mulige ideer til en historie som aldrig rigtig er blevet til noget (eller måske er blevet til rigtig meget forskelligt). Men nu skal det hele kigges igennem så jeg kan se hvad yngre Søren syntes var fedt.

uuuhh. Blå bog


Der er på nuværende tidspunkt kun skrevet omkring 10 sider så der er nok nogle år til at jeg er færdig med første udkast og så er det godt at det ikke er det eneste projekt jeg har gang i;

For jeg har som cirka halvdelen af den danske befolkning valgt at gå ind på børnetøjs markedet.

Da min datter var mindre var jeg altid irriteret over at alt pigetøjet var med ponyer eller små nuttede killinger. Alle de seje t-shirts var drenge t-shirts med Batman og Spider-man og monster. Og så tænkte jeg at man måtte kunne kombinere pige interesser med sejheden fra drenge trøjerne.

Så jeg fandt på konceptet "Prinsesser med Pistoler". Min datter er vild med disney prinsesserne. De er alle sammen meget let genkendelige. Hver deres farve kjole og hårfarve. Så det stjal jeg. Men mine prinsesser skal være seje som i Ninja-prinsesse, Pirat-prinsesse osv.

Og så putte det på T-shirts.

Problemet er bare det samme som med mit fejlslagne tegneserieprojekt - jeg kan ikke tegne. Så den her gang tænkte jeg at skulle bruge en pige. Piger er bare bedre til at tegne piger - når de altså ikke skal ligne Wonder Woman.

Hun sagde ja.

Lige nu er vi bare ved at finde ud af hvordan de enkelte prinsesser skal se ud. Og som altid skynder jeg mig at fremstille et logo. Jeg elsker logoer og jeg kan ikke få dem ned på papiret hurtigt nok.

bang bang, kys kys

Men I skal også se noget af det andet arbejde der er blevet gjort. Lidt fra mig fra mig og lidt fra min med sammen svorne.

Her er den første Prinsesse med Pistol. Selv med mine begrænsede tegneevner synes jeg det meget godt beskriver hvad jeg gerne vil have ud af det her projekt.
Fuck dig drage

Og så min tegners udgave

Fuck dig igen drage
Jeg har lovet hende at sige at dette selvfølgelig kun er skitser. Men for helvede hvor er det allerede meget bedre end det jeg kan producere.

Jeg har flere lækkerier fra hende liggende men der skal også være noget til senere.

Og som prikken over i'et er jeg også ved at fremtrylle en invitation til min kones kusine bliver 25 og færdig som tandlæge. Og sjovt nok er det, det der er har vist at være sværest (i hvert fald på den korte bane).

Men sådan er det altid når man har en kunde. Så kan man ikke bare gøre som man har lyst til.

Så her er et billede af en tand der er færdig på skolen

Nul huller - yeah