søndag den 15. juli 2012

Trylleri del 2

Efter det lykkedes så godt med Force/Batman i sidste indlæg fik jeg lyst til at lave nogle flere. Så igen måtte jeg ty til Googles evner til at stjæle billeder. Og det skulle stadig være simpelt og det måtte ikke være stjålet fra en der måske kunne blive ked af det.

Denne her gang skulle jeg bruge Spider-man og en blond pige i uniform. Begge dele viste sig at være problematiske på hver deres måde.

Først den blonde pige. Som udgangspunkt var problemet at jeg ikke komme i tanke om nogle blonde superheltinder i heldragter. Min superheltinde er baseret på (læs: stjålet fra) Jenny Sparks. Men dem der ved lidt om tegneserier ved at hun ALDRIG har uniform på (som hun selv siger det: Hun har ikke brysterne til det).

Og det er en lille smule farligt at søge på billeder af superheltinder. Man skal ikke scrolle ret langt ned i billedresultaterne før billederne bliver halv- og helpornografiske.

Men så kom det til mig. Sue Storm! Den usynlige pige fra de fantastiske fire. Så skulle jeg bare finde en simpel udgave af hende. Der fik jeg hjælp af min gode ven Bruce Timm. Han arbejder normalt for DC men havde tegnet noget for konkurenten.

jaja: copyright Marvel
Og så var det næsten pinligt nemt at forvandle hende til mig første dame: Miss Diamond

En usleben diamant


Så til mit Spider-man tyveri. Jeg vidste at jeg ville have et billede fra serien Spectacular Spider-man (det bedste animation Marvel nogen sinde har lavet). Og jeg håbede at det ville gå lige så let som med Batman. Selvom jeg viste jeg en flot farvelagt tegning af Batman sidste gang var det ikke helt sandheden. Jeg havde nemlig fundet en stregudgave af det samme billede, hvilket gjorde mit arbejde meget lettere. Men sådan var det ikke med Spider-man.. Ham fandt jeg kun i en meget farvestrålende udgave

Og jeg husker selvfølgeligt: Copyright Marvel

Så det tog MEGET mere arbejde at fjerne alt det der Spider-man noget så jeg kunne tegne min superhelt PoweRon ovenpå. Men efter mange timers hårdt arbejde kom det til at se sådan her ud

Der er en yndig superhelt...

Og historiens morale: Det kan godt betale sig at købe det dyre instant kaffe - det smager bare bedre!