tirsdag den 13. marts 2012

Imens vi venter - del 1

Jeg vil gerne skrive manuskriptet til tegneserien færdig men jeg kommer desværre meget hurtigt til at kede mig. Jeg ved godt det lyder helt absurd at jeg skulle kede mig over mit eget lille hjertebarn men sådan er jeg altså skruet sammen. Men så imens jeg venter på at jeg gider skrive videre designer jeg ting og sager til den verden serien foregår i. Så når der står "imens vi venter" er det indlæg med alt muligt og umuligt jeg har tænkt med i den store ide.

Så...

I de fleste versioner af historien har det været en hold serie. I "Almost Heroes... Mostly Shitty" var holdet skabt af EU og kunne ikke lide hinanden eller dem de arbejdede for. Det var sjovt da jeg skrev det men med tiden blev jeg træt af, at det skulle være så negativt. Så da jeg flyttede hele serien til København tænkte jeg hvordan en superhelte situation ville blive håndteret i Danmark. Nu har vi jo fået en minister for udkantsdanmark, så selvfølgeligt ville der også være et ministerium for superhelte og andre mærværdigheder. Tanken om statsansatte superhelte kunne jeg rigtig godt lide. En mere positiv vinkel.

Så her præsenterer jeg logo'et for Ministeriet for Overnaturlige Anliggender:


Det her er den femte version af logo'et. Så der er en sandsynlighed for at det kommer til at se helt anderledes ud når det kommer i tegneserien men lige nu er jeg ret tilfreds (og min lillebror har kun været meget lidt involveret).